Βιολογικα προιοντα "Μανιας"

Σχετικά με Εμάς

"Βιολογικά Μανιάς"

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό ιστότοπο "Βιολογικά Μανιάς". Σκοπός αυτού του ιστοτόπου είναι η παρουσίαση των βιολογικων προιοντων μας και η άμεση και καλύτερη επικοινωνία μας με εσάς. Τα βιολογικά κτήματα "Βιολογικά Μανιάς" βρίσκονται στο περίχωρα του χωριού Ταρσινά του Δήμου Βέλου-Βόχας στον Νομό Κορινθίας.

Η Βιολογική Καλλιέργεια

Η περιοχή μας είναι μια από τις πιο γόνιμες και κατάλληλες για καλλιέργεια περιοχές της Ελλάδας. Άλλωστε, η περιοχή είναι φημισμένη για τις παραγωγές οπωροφόρων δέντρων (λεμονιές, πορτοκαλιές κ.ά.) και επιτραπέζιων σταφυλιών με κυριότερο είδος την γνωστή σουλτανίνα, από την επεξεργασία της οποίας προέρχεται και η γνωστή ξανθιά Κορινθιακή Σταφίδα (αποξηραμένη σουλτανίνα).

Με τη φροντίδα και το μεράκι της οικογένειάς μας, στις εκτάσεις μας καλλιεργούμε βιολογικά φρούτα και λαχανικά, όπως λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, βερίκοκα, διάφορα είδη επιτραπέζιων σταφυλιών, λαχανικών, κηπευτικών και ελιών σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας, ενώ ταυτόχρονα ασχολούμαστε και με την παραγωγή Κορινθιακής Σταφίδας και πετιμεζιού.

Πιστοιποιημένα Βιολογικά Προϊόντα

Τα βιολογικα προιοντα και κτήματα «Βιολογικά Μανιάς» έχουν πιστοποιηθεί ως προς τη βιολογικη καλλιεργεια και παραγωγή από τους εγκεκριμένους ελεγκτικούς οργανισμούς ΔΗΩ & Γεωτεχνικό Εργαστήριο Α.Ε. , επίσημους φορείς ελέγχου και πιστοποίησης παραγωγής βιολογικών προϊόντων.

Βιολογικά Προϊόντα Μανιάς

Πιστοποιημένοι από

Βιολογικά "Μανιάς"